Welkom in de wondere wereld van Facebook & instagram ads.

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om de juiste mensen te bereiken, om je tribe te vergroten en de meest ideale klanten aan te trekken.  

Facebook & Instagram ads kunnen je hier heel goed bij helpen waardoor je je bedrijf op korte termijn gemakkelijk kan laten groeien.

Wanneer je ads inzet is het essentieel dat je precies weet wat je aan het doen bent. Anders ben je vooral veel energie, tijd en geld aan het verspillen en levert het heel wat frustratie op. 

Ik neem je mee in de magische wereld van de FB en insta ads: ik laat je zien waar in je marketingstrategie ze precies thuishoren, hoe je ze op een bezielde manier inzet, hoe je een winstgevende ad creëert en aan welke knoppen je moet draaien om ze optimaal voor jou te laten werken. 

 

Hoe zou de wereld eruit zien als meer mensen de kans krijgen om jou en je werk te leren kennen?

de modules

1

Facebook advertentie beheer van a tot z

Na deze module heeft het advertentiebeheer geen geheimen meer voor jou en weet je perfect hoe je een succesvolle advertentie opzet.

2

Je FB & Insta ads inpassen in een geniaal marketingplan

Om FB & insta ads voor jou te laten werken moet je ze op de juiste manier inzetten in je marketingstrategie. Dat laat ik je aan de hand van concrete cases uitgebreid zien in deze module.

3

De beruchte FB pixel optimaal inzetten 

Na deze module snap je helemaal wat die FB pixel is, waarom die essentieel is en hoe je er optimaal gebruik van maakt. 

4

De juiste mensen bereiken

Ik laat je alle targeting mogelijkheden zien die Facebook rijk is zodat je perfect de juiste doelgroep bereikt met je ads. 

5

Een onweerstaanbare ad creëren

In deze module leer je de principes die je ad onweerstaanbaar maken voor je tribe zodat je moeiteloos boven de ruis uitstijgt.

6

Rapportage & optimalisatie

Ik maak je wegwijs in de rapportage van ads, laat je zien welke cijfers belangrijk zijn, hoe je ze interpreteert en aan welke knoppen je moet draaien om je advertentiekosten te verlagen en je conversies te verhogen. 

7

Budgetbeheer & optimalisatie

Ik geef je alle tools die je nodig hebt om het juiste budget te bepalen en je budget optimaal te besteden en op te schalen. 

8

Geniale optimalisaties & een gouden strategie

Ik laat je 3 geniale optimalisaties zien die hét verschil gaan maken voor je advertentieprestaties en als kers op de taart een gouden strategie die ervoor zorgt dat je advertenties kan laten lopen zonder een cent te betalen

Ik leer je een gouden strategie die ervoor zorgt dat je advertenties kan laten lopen zonder een cent te betalen.

praktisch

 

 

» Je krijgt toegang tot de online Soulworx Academy waar je per module een uitgebreide masterclass vindt die je volgt waar en wanneer je wil op je eigen tempo. 

Wanneer starten we?

» We starten op 12 augustus 2020.

Quanta costa?

» 797 euro excl btw 

of 6 maandtermijnen van 142 euro excl btw

Hoe zit het met de timing? 

» Je krijgt gedurende 6 maanden toegang tot al het materiaal zodat je alles op je eigen tempo kan doorlopen.

Kan iedereen deelnemen?

» Er zijn 30 plaatsen in dit traject (nog 3 plaatsen beschikbaar).

» Ik heb 100% commitment nodig van jou. Dat betekent dat je het traject voluit aangaat zodat je er ook echt alles uithaalt. Of je die 100% commitment voelt, kan je alleen zelf voelen. Wees daar eerlijk in. Schrijf je enkel in als je een volle JA voelt.

ervaringen van klanten

Meer dan 250 deelnemers gingen jou voor in een Soulworx Traject.

Ze vertellen hier hoe ze de begeleiding ervaren hebben.

A's to your Q's

Hoe lang heb ik toegang tot het traject?


Je hebt zes maanden toegang tot het traject. Dat is ruim voldoende om alles te doorlopen en te implementeren in je eigen bedrijf.
Zijn er vaste momenten die ik moet vrijhouden?


Er zijn geen vaste momenten waarop je aanwezig moet zijn. Je kan alles volledig op je eigen tempo volgen wanneer het voor jou past via de online Academy.
Is het traject volledig online of zijn er ook live samenkomsten?


Het traject is volledig online.
Ga ik wel resultaat halen uit dit traject?


Dit traject is zo ontworpen dat je er super mooie resultaten mee behaalt als jij het met 100% commitment aangaat. Ik heb de eer gehad om al meer 1.000 bezielde ondernemers te mogen begeleiden in Soulworx trajecten. Vanuit die ervaring ontwikkel ik trajecten die echt een grote impact hebben op je leven en je bedrijf. De Soulworx trajecten zijn mijn levenswerk. Ik steek er al mijn liefde en energie in.
Word ik individueel begeleid in dit traject?


Er zitten geen één op één sessies in dit traject. Het is een traject dat je zelf op je eigen tempo doorloopt. In de masterclasses licht ik alles heel helder en uitgebreid toe en neem ik je stap voor stap mee zodat je alles kan implementeren in je eigen bedrijf.
Kan ik bij jou terecht voor individuele begeleiding?


Invididuele begeleiding zit niet in m'n aanbod omdat al m'n liefde, energie en aandacht gaat naar de Soulworx trajecten.
Ik heb nog nooit geadverteerd (via advertentiebeheer). Is dit traject dan geschikt voor mij?


Ja, het traject start bij het begin. Dus ik licht eerst de basics toe om dan door te gaan naar next level strategieën. Dus als je start bij het begin zal je een super mooie shift kunnen maken in dit traject.
Ik heb al wat ervaring met FB & insta ads. Ga ik er dan voldoende uithalen?


Ik start in dit traject met de basis omdat die super belangrijk is. Er zijn heel wat ondernemers die al ervaring hebben met FB & insta ads en toch belangrijke basisprincipes niet juist toepassen, waardoor ze niet de resultaten behalen waar ze naar verlangen. Daarom zijn die basics zo belangrijk. Maar no worries van daaruit gaan we door naar expert level strategieën voor FB & insta ads zodat je een heel mooie shift gaat kunnen maken in dit traject.
Ik ben een FB & insta ads expert. Is dit traject dan geschikt voor mij.


Als jij al een FB & insta ads expert bent, is dit niet het traject voor jou. Je mag me gerust een mailtje sturen (aurelie@soulworx.be) waarin je toelicht waar je nu staat met je bedrijf en wat je graag zou leren van me. Dan bekijk ik graag samen met jou welk traject wel helemaal geschikt is voor jou.

Er is nog zoveel meer mogelijk voor jou en je bedrijf dan je op dit moment denkt. Ik laat je heel graag die mogelijkheden zien.

 

Ik ben Aurélie, bezielster van Soulworx. 

 

Ik ben gebeten door het ondernemersvirus. Mijn hart gaat sneller kloppen van ondernemen en vooral van "New Way" ondernemen. Hoe mooi is het dat je in je business puur jezelf kan zijn en daarmee grootse impact kan maken? Hoe leuk is het dat je vanuit ontspanning veel meer resultaat kan bereiken dan wanneer je doorploetert? 

Om dat te kunnen realiseren heb je stevige business fundamenten nodig. FB & insta ads kunnen je bedrijf enorm laten groeien maar dan is het wel belangrijk dat je weet wat je aan het doen bent. Ik neem je graag mee in de magische wereld van Facebook & insta ads zodat je exact weet aan welke knoppen je moet gaan draaien om indrukwekkende resultaten te bereiken met je ads.

Ik kijk ernaar uit om mijn vuur en passie rond het ondernemen met jou te delen.

Inschrijven voor dit traject?

© 2020 Soulworx

Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring & disclaimer

Algemene voorwaarden