Een diepgaand traject waarin je alles leert over bezield verkopen mét resultaat.

We kennen allemaal de pusherige, manipulatieve, aftelklok verkooptrucjes waarbij je alles uit de kast moet halen om die klant over de streep te trekken. 

Als bezielde ondernemer heb je daar geen zin in. Want echt zuiver voelt dat niet. En heel aantrekkelijk is het niet voor je potentiële klant als jij gaat overtuigen, pushen en manipuleren. 

Gelukkig hoeft dat niet. Er is een heel andere manier van verkopen waarbij verbinding, bezieling en magnetisme centraal staan. Ik noem het New Way verkopen

Verkopen gaat heel natuurlijk aanvoelen. Het gaat op een zalige manier deel uitmaken van het in de wereld zetten van je missie. Je verkoopt vanuit ontspanning en een diep vertrouwen

De meest gestelde vraag die ik dan krijg is 'Werkt dat wel?'. Het werkt. Meer nog, je haalt nog veel meer resultaat dan wanneer je gaat verkopen op de pusherige manier.

 

Dankzij het New Way verkopen heb ik meerdere +100K lanceringen gedaan en hebben meer dan 1.000 bezielde ondernemers hun weg gevonden naar grote en kleine Soulworx trajecten. 

Dus ja het werkt. En niet alleen voor mij. Maar ook voor m'n fantastische klanten die indrukwekkende resultaten neerzetten. 

 

Op een ontspannen en bezielde manier verkopen is een kunst. Een kunst die ik je van A tot Z ga leren in dit traject.

Ga vooral niet je aanbod verkopen. 
Zorg dat je niet teveel verdient. 

Want verkopen is niet bezield. 
Geld verdienen is niet zuiver. 

Ik hoor het zo vaak van bezielde ondernemers.

En daarom houden ze zich klein, weten hun ideale klanten hen niet te vinden en kunnen ze hun missie niet voluit in de wereld brengen. 

Er is niets bezield aan jezelf klein houden. 
 

Je eigen waarde niet erkennen en te weinig verdienen is niet zuiver.
 

Nooit met je aanbod naar buiten komen is niet puur, het is vooral heel erg jammer.

Die enthousiaste JA's van je ideale klanten zijn essentieel voor een mooie inkomstenstroom en voor het verder in de wereld zetten van je missie op een ontspannen en krachtige manier. 

 

Bij het New Way verkopen hoef je geen verkoperige versie van jezelf te worden. Integendeel hoe meer jij puur jezelf bent, hoe meer resultaat je zal behalen.

in dit traject

⇢ leer ik je van A tot Z om op een ontspannen en bezielde manier te verkopen. Je gaat verkopen op een manier die bij jou past en waarmee je de resultaten bereikt waar je naar verlangt.

⇢ maak je de shift van proberen overtuigen naar magnetisme inzetten waardoor je moeiteloos je ideale klant aantrekt. 

⇢ laat ik je heel transparant alle strategische stappen zien die ik inzet voor de lanceringen van Soulworx. Je gaat zien dat de genialiteit in de eenvoud zit en hoe je dat kan gaan toepassen in je eigen bedrijf. 

⇢ weet je perfect hoe je een onweerstaanbaar aanbod creëert waar je ideale klant op zit te wachten. Zodat ze naar je toekomen ipv dat jij ze moet gaan zoeken.

 

⇢ weet je hoe je een super aantrekkelijke en bezielde salespage maakt volledig in je eigen flow en ingetuned op je krachtbron.

⇢ leer ik je alles over ritme & timing, prijszetting en de fundamentele elementen die voorafgaan aan een succesvolle verkoop of lancering.

Bij New Way verkopen staat verbinding, bezieling en magnetisme centraal.

MODULE 1: 

⇢ Shift van je klanten overtuigen naar magnetisme inzetten & verkopen vanuit een diep vertrouwen

⇢ Blokkades weghalen die een succesvolle verkoopstrategie in de weg zitten

⇢ Diepgaande connectie maken met je tribe

MODULE 2:

⇢ Essentiële fundamenten die voorafgaan aan een succesvolle verkoop of lancering

MODULE 3: 

⇢ Het verkopen zelf: concreet strategisch stappenplan 

⇢ Case: de lanceringsstrategie van Soulworx volledig toegelicht

⇢ Prijszetting als onderdeel van je strategie

⇢ Ritme, timing & verschillende soorten verkoopstrategieën

⇢ Je eigen bezielde verkoopstrategie

praktisch

 

 

Het is een diepgaand online traject met een tiental uitgebreide masterclasses waarin ik je begeleid om de shift te maken naar new way verkopen. Ik neem je mee naar een diep vertrouwen in jezelf zodat je van daaruit kan verbinden met je onweerstaanbare aanbod en je tribe. Via duidelijke overzichten laat ik je stap voor stap zien wat er nodig is om op een ontspannen manier te verkopen met resultaat.

Wanneer starten we?

» Het traject start op 15 juni 2020. 

Hoe zit het met de timing? 

» Je krijgt gedurende 6 maanden toegang tot al het materiaal zodat je alles op je eigen tempo kan doorlopen.

Kan iedereen deelnemen?

» Neen, dit traject wordt nu enkel opengezet voor 30 testers. Als je heel graag wil deelnemen aan dit traject, stel je dan kandidaat. Ik selecteer 30 testers op basis van de vragen die je invult. Je commitment is daarbij het allerbelangrijkste. Ik heb 100% commitment nodig van jou. Dat betekent dat je het traject voluit aangaat zodat je er ook echt alles uithaalt. Of je die 100% commitment voelt, kan je alleen zelf voelen. Wees daar eerlijk in. Schrijf je enkel in als je een volle JA voelt.

» Let op: Je kandidaat stellen betekent nog niet dat je kan deelnemen aan het traject. Ik bekijk je aanvraag en laat je binnen enkele dagen iets weten. 

» Graag enkel kandidaat stellen als je ook echt deelneemt aan dit traject wanneer je als tester geselecteerd wordt.

Hoeveel betaal je als tester voor dit traject?

» 397 euro excl btw (dit is het verlaagd tarief voor de 30 testers, het zal de enige mogelijkheid zijn om dit traject te doorlopen aan deze prijs).

» Betaling via KMO-Portefeuille is niet mogelijk voor dit traject.

ervaringen van klanten

Voor mij is het een droom om te mogen werken met de meest fantastische bezielde ondernemers. Maar hoe hebben zij hun Soulworx traject ervaren?

Een succesvolle lancering combineert Business & Soul.

Er is nog zoveel meer mogelijk voor jou en je bedrijf dan je op dit moment denkt. Ik laat je heel graag die mogelijkheden zien.

 

Ik ben Aurélie, bezielster van Soulworx. 

 

Ik ben gebeten door het ondernemersvirus. Mijn hart gaat sneller kloppen van ondernemen en vooral van "New Way" ondernemen. Hoe mooi is het dat je in je business puur jezelf kan zijn en daarmee grootse impact kan maken?

De oude manier van ondernemen en verkopen paste niet bij me dus ik ben gaan experimenteren met The New Way waarbij verbinding, magnetisme en bezieling centraal staan. Het is zalig om op deze manier te kunnen verkopen én ook nog eens te ervaren hoeveel resultaat je zo behaalt. 

Ik geloof dat de wereld een heel stuk mooier wordt wanneer we onze producten in de wereld zetten vanuit diepgaande verbinding met onze tribe en vanuit bezieling ipv een pusherige, salesy versie van onszelf te worden. Daar zit niemand nog op de wachten. 

Ik kijk ernaar uit om mijn vuur en passie rond bezield verkopen met jou te delen.

Verkopen op een pure en natuurlijke manier

is zo voldoeninggevend.

A's to your Q's

Je kandidaat stellen voor dit traject?

© 2020 Soulworx

Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring & disclaimer

Algemene voorwaarden