Een diepgaand traject waarin je alles leert over bezield verkopen mét resultaat.

We kennen allemaal de pusherige, manipulatieve, aftelklok verkooptrucjes waarbij je alles uit de kast moet halen om die klant over de streep te trekken. 

Als bezielde ondernemer heb je daar geen zin in. Want echt zuiver voelt dat niet. En heel aantrekkelijk is het niet voor je potentiële klant als jij gaat overtuigen, pushen en manipuleren. 

Gelukkig hoeft dat niet. Er is een heel andere manier van verkopen waarbij verbinding, bezieling en magnetisme centraal staan. Ik noem het New Way verkopen

Verkopen gaat heel natuurlijk aanvoelen. Het gaat op een zalige manier deel uitmaken van het in de wereld zetten van je missie. Je verkoopt vanuit ontspanning en een diep vertrouwen

De meest gestelde vraag die ik dan krijg is 'Werkt dat wel?'. Het werkt. Meer nog, je haalt nog veel meer resultaat dan wanneer je gaat verkopen op de pusherige manier.

 

Dankzij het New Way verkopen heb ik meerdere +100K lanceringen gedaan en hebben meer dan 1.000 bezielde ondernemers hun weg gevonden naar grote en kleine Soulworx trajecten. 

Dus ja het werkt. En niet alleen voor mij. Maar ook voor m'n fantastische klanten die indrukwekkende resultaten neerzetten. 

 

Op een ontspannen en bezielde manier verkopen is een kunst. Een kunst die ik je van A tot Z ga leren in dit traject.

Ga vooral niet je aanbod verkopen. 
Zorg dat je niet teveel verdient. 

Want verkopen is niet bezield. 
Geld verdienen is niet zuiver. 

Ik hoor het zo vaak van bezielde ondernemers.

En daarom houden ze zich klein, weten hun ideale klanten hen niet te vinden en kunnen ze hun missie niet voluit in de wereld brengen. 

Er is niets bezield aan jezelf klein houden. 
 

Je eigen waarde niet erkennen en te weinig verdienen is niet zuiver.
 

Nooit met je aanbod naar buiten komen is niet puur, het is vooral heel erg jammer.

Die enthousiaste JA's van je ideale klanten zijn essentieel voor een mooie inkomstenstroom en voor het verder in de wereld zetten van je missie op een ontspannen en krachtige manier. 

 

Bij het New Way verkopen hoef je geen verkoperige versie van jezelf te worden. Integendeel hoe meer jij puur jezelf bent, hoe meer resultaat je zal behalen.

in dit traject

⇢ leer ik je van A tot Z om op een ontspannen en bezielde manier te verkopen. Je gaat verkopen op een manier die bij jou past en waarmee je de resultaten bereikt waar je naar verlangt.

⇢ maak je de shift van proberen overtuigen naar magnetisme inzetten waardoor je moeiteloos je ideale klant aantrekt. 

⇢ werken we op de diepere lagen zodat je je ontvangstcapaciteit gaat vergroten en je eigenwaarde helder gaat voelen. 

⇢ laat ik je heel transparant alle strategische stappen zien die ik inzet voor de lanceringen van Soulworx. Je gaat zien dat de genialiteit in de eenvoud zit en hoe je dat kan gaan toepassen in je eigen bedrijf. 

⇢ ga je je zone of genius ontdekken en dit als basis gebruiken voor je aanbod zodat je dit moeiteloos kan bieden. 

⇢ weet je perfect hoe je een onweerstaanbaar aanbod creëert waar je ideale klant op zit te wachten. Zodat ze naar je toekomen ipv dat jij ze moet gaan zoeken.

 

⇢ weet je hoe je een super aantrekkelijke en bezielde salespage maakt volledig in je eigen flow en ingetuned op je krachtbron.

⇢ leer ik je alles over ritme & timing, prijszetting en de fundamentele elementen die voorafgaan aan een succesvolle verkoop of lancering.

Bij New Way verkopen staat verbinding, bezieling en magnetisme centraal.

praktisch

 

 

Het is een diepgaand online traject met een tiental uitgebreide masterclasses waarin ik je begeleid om de shift te maken naar new way verkopen. Ik neem je mee naar een diep vertrouwen in jezelf zodat je van daaruit kan verbinden met je onweerstaanbare aanbod en je tribe. Via duidelijke overzichten laat ik je stap voor stap zien wat er nodig is om op een ontspannen manier te verkopen met resultaat.

Wanneer starten we?

» Je doorloopt het traject op je eigen tempo en je kan meteen van start gaan. 

Hoe zit het met de timing? 

» Je krijgt gedurende 6 maanden toegang tot al het materiaal zodat je alles op je eigen tempo kan doorlopen.

Kan iedereen deelnemen?

» Ik heb 100% commitment nodig van jou. Dat betekent dat je het traject voluit aangaat zodat je er ook echt alles uithaalt. Of je die 100% commitment voelt, kan je alleen zelf voelen. Wees daar eerlijk in. Schrijf je enkel in als je een volle JA voelt.

Hoeveel betaal je voor dit traject?

» 497 euro excl btw 

» Of 6 maandtermijnen van 89 euro excl btw. 

ervaringen van klanten

Voor mij is het een droom om te mogen werken met de meest fantastische bezielde ondernemers. Maar hoe hebben zij hun Soulworx traject ervaren?

Er is nog zoveel meer mogelijk voor jou en je bedrijf dan je op dit moment denkt. Ik laat je heel graag die mogelijkheden zien.

 

Ik ben Aurélie, bezielster van Soulworx. 

 

Ik ben gebeten door het ondernemersvirus. Mijn hart gaat sneller kloppen van ondernemen en vooral van "New Way" ondernemen. Hoe mooi is het dat je in je business puur jezelf kan zijn en daarmee grootse impact kan maken?

De oude manier van ondernemen en verkopen paste niet bij me dus ik ben gaan experimenteren met The New Way waarbij verbinding, magnetisme en bezieling centraal staan. Het is zalig om op deze manier te kunnen verkopen én ook nog eens te ervaren hoeveel resultaat je zo behaalt. 

Ik geloof dat de wereld een heel stuk mooier wordt wanneer we onze producten in de wereld zetten vanuit diepgaande verbinding met onze tribe en vanuit bezieling ipv een pusherige, salesy versie van onszelf te worden. Daar zit niemand nog op de wachten. 

Het Money Business traject is gebaseerd op mijn 

⇢ jarenlange ervaring als ondernemer met ondertussen twee bedrijven.

⇢ ervaring in het begeleiden van meer dan duizend bezielde ondernemers via de Soulworx trajecten. 

⇢ kennis die ik heb opgedaan in mijn studie psychologie en de verschillende coachopleidingen die ik gevolgd heb.

⇢ kennis als Master in Management en Master Toegepaste Economische Wetenschappen. 

Wat ik je vertel is dus goed onderbouwd en daar kan jij gedurende 6 maanden voluit gebruik van maken zodat je mega stappen kan gaan zetten zowel op business als op soul vlak.

Ik kijk ernaar uit om mijn vuur en passie rond het ondernemen met jou te delen.

Verkopen op een pure en natuurlijke manier

is zo voldoeninggevend.

A's to your Q's

Hoe lang heb ik toegang tot het traject?


Je krijgt gedurende 6 maanden toegang tot het traject. Dat is ruim voldoende om alles te doorlopen en uit te werken voor je eigen bedrijf.
Is het traject volledig online of zijn er ook live samenkomsten?


Het traject is volledig online zodat je het volledig op je eigen tempo kan volgen waar en wanneer je wil.
Hoeveel tijd moet ik voorzien en zijn er vaste momenten die ik moet vrijhouden?


Het traject bestaat in totaal uit 4u videomateriaal waarin ik alles van A tot Z toelicht. Daarnaast is het belangrijk dat je ook ruimte maakt om echt aan de slag te gaan met wat je leert in dit traject. Naast de masterclasses zou ik een 10-tal uren voorzien om er echt mee aan de slag te gaan zodat je de vruchten gaat plukken van alles wat je geleerd hebt. Er zijn geen vaste momenten waarop je aanwezig moet zijn. Je kan alles volledig op je eigen tempo volgen wanneer het voor jou past.
Ik ben een startende ondernemer. Is dit traject dan iets voor mij?


Ja, zeker en vast. Ook als startende ondernemer is het zo belangrijk om de kunst van het verkopen onder de knie te hebben zodat je voldende en de juiste klanten aantrekt om je bedrijf te laten groeien.
Ga ik wel resultaat halen uit dit traject?


Dit traject is zo ontworpen dat je er echt resultaat mee behaalt. We starten vanuit die diepgaande shift waarbij je jezelf vrij maakt om te gaan staan voor de waarde die je te bieden hebt en deze ook naar buiten te brengen. Deze shift is essentieel Zonder die shift kan ik je de meest geniale bezielde verkoopsstrategieën laten zien, ze gaan je weinig opleveren want onbewust of bewust houd je jezelf in. Vanuit de kracht van die shift gaan we verder aan de slag met een heel heldere en concrete strategie zodat je ook echt stappen gaat zetten om de resultaten waar te maken waar je naar verlangt. Ik heb de eer gehad om al meer 1.000 bezielde ondernemers te mogen begeleiden in Soulworx trajecten. Vanuit die ervaring ontwikkel ik trajecten die echt een grote impact hebben op je leven en je bedrijf. De Soulworx trajecten zijn mijn levenswerk. Ik steek er al mijn liefde en energie in.
Word ik 1 op 1 begeleid?


Er zitten geen één op één sessies in dit traject inbegrepen.
Kan ik bij jou terecht voor individuele begeleiding?


Ik doe geen individuele begeleiding omdat al mijn liefde en aandacht gaat naar de deelnemers in de Soulworx Trajecten.
Ik voel weerstand tegen online trajecten. Wat nu?


Ik zou je aanraden om eerst iets gratis te volgen bij Soulworx zoals bv de online training voor meer eenvoud & focus (www.soulworx.be/onlinetrainingfinetunen). Zo kan je zelf eens voelen hoe het is om iets online te volgen. Natuurlijk gaan de betalende Soulworx trajecten veel dieper en zijn ze veel uitgebreider. Maar zo kan je toch al eens proeven.

Inschrijven voor dit traject

© 2020 Soulworx

Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring & disclaimer

Algemene voorwaarden