JOIN US

soulworx vacatures

Het Soulworx team breidt uit. 

 

Wij geloven in werken vanuit je zone of genius. We willen graag dat je die dingen doet die voor jou van nature moeiteloos gaan en waar jij mega blij van wordt. 

We hebben een aantal functies in gedachten zoals hieronder omschreven maar we houden ons niet krampachtig vast aan hokjes.

 

Laat zien wie je bent en waar je zone of genius uit bestaat en dan kijken wij hoe we die match made in heaven kunnen creëren binnen het Soulworx team.

Al deze vacatures zijn op freelance basis.

Je kan niet meer reageren.

Chief of customer happiness

Je zorgt ervoor dat de Soulworx tribe happy is. Je speelt kort op de bal en zorgt ervoor dat (potentiële) klanten meteen een antwoord krijgen op al hun vragen. 

Wanneer het niet lukt om in te loggen in de Academy, wanneer een betaling niet lukt, wanneer ze vragen hebben over trajecten zorg jij voor een snel en to the point antwoord zodat ze meteen geholpen zijn. 

Je vindt gemakkelijk je weg in tools zoals plug & pay, Teachable, activecampaign om opzoekingen te doen zodat je snel een oplossing kan voorzien.

Je hebt een vlotte pen en je schrijft foutloos.

Admin

wizard

Je bent een administratief wonder dat het zalig vindt om heel nauwkeurig te werken. 

Je zorgt ervoor dat elk klantendossier volledig in orde is volgens de voorwaarden van KMO Portefeuille en VDAB. Je hebt oog voor detail waardoor je meteen ziet wanneer bepaalde gegevens ontbreken. Ontbrekende documenten vraag je op bij klanten en je volgt dit nauwgezet op waardoor de administratie altijd tot in de puntjes is bijgewerkt. 

Je kan goed met excel werken om het overzicht van de administratie nauwkeurig op te volgen. 

Let op: voor deze functie is het belangrijk dat je in Vlaanderen woont omdat een deel van de administratie niet digitaal kan verlopen en de dossiers moeten dus gemakkelijk bij jou geraken.

Technical

genius

Je vindt het heerlijk om technische ondersteuning te bieden. Je wordt helemaal enthousiast van tools zoals activecampaign, plug & pay, monday, typeform, zapier. 

Je hebt genoeg aan een paar woorden en dan kan je heel zelfstandig aan de slag om je ding te doen. Jij zorgt ervoor dat de dingen werken.

Je hebt ook oog voor het design wanneer je een landingspagina creëert. 

Je wordt enthousiast van dingen efficiënter en beter maken. 

© 2015-2021 Soulworx

Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring & disclaimer

Algemene voorwaarden