Hello there.

Welkom bij

Soulworx.

Wat wordt er mogelijk als jij

als bezielde ondernemer je financiën 100% gaat ownen? 

na dit traject

Er is geen geheime formule of één verdienmodel dat voor iedereen werkt. Je gaat enkel moeiteloos resultaat behalen als je verdienmodel volledig is afgestemd op je zone of genius.

praktisch

 

 

Wat krijg je?

» Toegang tot de Soulworx Academy met o.a. 9 online masterclasses die je volgt waar en wanneer je wil op je eigen tempo.

» op basis van de vragen van de deelnemers wordt er ook nog een live online Q&A georganiseerd door Aurélie.

» verdiepende afstemoefeningen (soulfood)

» uitgebreid werkboek om alles uit te werken voor je eigen bedrijf (krijg je thuis opgestuurd).

» besloten facebookgroep waar je kan connecten met de andere deelnemers.

 

Wanneer starten we?

» Het traject start op 16 december 2019.

Quanta costa?

» Je investering voor het traject bedraagt 297 euro excl btw. Het is een gloednieuw traject en daarom kan je genieten van een voordelige prijs. Bij een volgende lancering zal de prijs een heel stuk hoger liggen. 

Hoe zit het met de timing? 

» Je krijgt gedurende 3 maanden toegang tot al het materiaal zodat je alles op je eigen tempo kan doorlopen. De kerstvakantie weken krijg je er als bonus bij. Dus je hebt toegang tot 31 maart 2020.

» Hoeveel tijd je nodig hebt is voor iedereen anders. De ervaring van deelnemers van andere Soulworx trajecten heeft geleerd dat het fijn is om te werken in blokken van min 2u zodat je je echt helemaal kan verdiepen. Zo kan je bijvoorbeeld elke week 2u tijd voorzien om aan je bedrijf te werken.

Kan iedereen deelnemen?

» Ik heb 100% commitment nodig van jou. Dat betekent dat je het traject voluit aangaat zodat je er ook echt alles uithaalt. Of je die 100% commitment voelt, kan je alleen zelf voelen. Wees daar eerlijk in. Schrijf je enkel in als je een volle JA voelt.

ervaringen van klanten

Meer dan 250 deelnemers gingen jou voor in een Soulworx Traject.

Ze vertellen hier hoe ze de begeleiding ervaren hebben.

Er is nog zoveel meer mogelijk voor jou en je bedrijf dan je op dit moment denkt. Ik laat je heel graag die mogelijkheden zien.

 

Ik ben Aurélie, bezielster van Soulworx. 

 

Ik ben gebeten door het ondernemersvirus. Mijn hart gaat sneller kloppen van ondernemen en vooral van "New Way" ondernemen. Hoe mooi is het dat je in je business puur jezelf kan zijn en daarmee grootse impact kan maken? Hoe leuk is het dat je vanuit ontspanning veel meer resultaat kan bereiken dan wanneer je doorploetert? 

Om dat te kunnen realiseren heb je wel een business en financieel model nodig dat ondernemen vanuit moeiteloosheid ondersteunt. Veel bezielde ondernemers gaan het thema geld uit de weg. Het is mijn missie om bezielde ondernemers mee te nemen in de Money Business van hun bedrijf. Want als jij als bezielde ondernemer honderd procent verantwoordelijkheid opneemt voor de financiën in je bedrijf en je de passende inkomstenstromen creëert, komt er ruimte om je missie krachtig te realiseren. 

 

Ik geloof dat de wereld dat net nodig heeft: meer bezielde ondernemers die voluit gaan in het neerzetten van hun prachtige missies.  

Ik kijk ernaar uit om mijn vuur en passie rond het ondernemen met jou te delen.

Je kan enkel vanuit je natuurlijke flow ondernemen als je bedrijf daar ook voor ontworpen is met het juiste business model.

A's to your Q's

Gaat dit traject me wel genoeg resultaat opleveren?

Is dit traject iets voor mij?

Ik ben een ervaren ondernemer. Ga ik er dan iets uithalen?

Is dit traject geschikt voor starters?

Het is een online traject en ik heb weerstand tegen online trajecten. Wat nu?

Kan ik bij jou ook terecht voor individuele begeleiding?

Is een online traject creëren de enige manier om een passief inkomen te creëren voor mezelf? Of geef je ook voorbeelden van hoe je offline inkomstenstromen genereert?

Wanneer start dit traject opnieuw? 

Hoeveel tijd moet ik voorzien om aan dit traject te werken?

00:00 / 01:04
00:00 / 01:04
00:00 / 01:04
00:00 / 01:04
00:00 / 01:04
00:00 / 01:04
00:00 / 01:04
00:00 / 01:04
00:00 / 01:04

© 2019 Soulworx

Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring & disclaimer

Algemene voorwaarden