Let's talk

money

SoulworxLogo_zwarttransparant.png

Eenmalige opportuniteit voor bezielde ondernemers die klaar zijn om het financiële aspect in hun bedrijf voluit te ownen.

Ik heb een traject uitgewerkt waar jij als co-creator aan kan deelnemen. Het traject draait rond één thema: geld. We gaan het heel uitgebreid hebben over geld. Want heel wat bezielde ondernemers omarmen dit thema niet volledig. Het gevolg is dat ze heel hard moeten werken om rond te komen en dat hun missie niet tot z'n recht komt.

 

Vanuit bezieling werken is moeilijk onder financiële druk.

Ik vertel je zo meteen meer over die co-creator opportuniteit. Maar vertel je graag eerst wat het traject je gaat brengen.

Na dit traject:

⇢ heb jij een stevig financieel plan met de voor jou ideale mix van inkomstenstromen gecreëerd. 

⇢ weet je alles over verdienmodellen en hoe je ze kan inzetten in jouw specifieke situatie.

⇢ weet je perfect hoe je jouw prijszetting aanpakt en vraag jij vol vertrouwen de prijs die je product / dienst waard is.

⇢ is jouw bedrijf dankzij de verdienmodellen die je inzet perfect afgestemd op jouw natuurlijke flow.

⇢ zie je in dat geld creëren niet moeilijk of zwaar is en ook niet in strijd is met bezieling maar juist het in de wereld zetten van je missie enorm ondersteunt.

⇢ zie je waar je jezelf tegenhoudt op financieel vlak en hoe je je financiële blokkades doorbreekt.

 

 

Wat zou er gebeuren als jij

als bezielde ondernemer je financiën 100% gaat ownen? 

Ben jij de co-creator die ik zoek?

Het traject is voor het grootste deel uitgewerkt en is nu al super waardevol. Om ervoor te zorgen dat het traject echt volledig is afgestemd op wat jij voor je money business als bezielde ondernemer nodig hebt, heb ik besloten om met co-creators te werken. 

Wat betekent dat? 

⇢ Je stelt de vragen waar je mee zit, laat weten waar je tegenaanloopt, wat je struggles zijn, waar je naar verlangt wat betreft je money business. 

⇢ Dat zorgt ervoor dat mijn inspiratie- en creatiemodus voluit aan gaan zodat ik het traject nog zoveel waardevoller kan maken. 

⇢ Je kan aan een serieus verlaagd tarief deelnemen aan een super waardevol traject waarvan je de inhoud mee bepaalt door de vragen die je stelt zodat het helemaal is afgestemd op jouw behoeften.

Waarom doe ik dit?

Ik weet dat het thema geld 'een ding' is bij veel bezielde ondernemers. Als jij als bezielde ondernemer besluit om het commitment aan te gaan om je financiën 100% te ownen wil ik er zeker van zijn dat dit traject life changing is voor jou. Ik wil een pareltje creëren. Voor minder ga ik niet. Jouw input is daarom super waardevol voor mij.

Hoe zit dat dan 'praktisch'?

Wanneer? Het co-creëren start op 8 november 2019. Het effectieve traject start midden december 2019. Inschrijven als co-creator kan tem 8 november. Nadien kan je je wel nog inschrijven voor het traject maar dus niet meer als co-creator (en dus ook niet meer aan het co-creator tarief).

Wat? Het wordt een super waardevol online traject met verschillende uitgebreide masterclasses en een werkboek dat je thuis krijgt opgestuurd met de post. Daarnaast word je ook verwelkomd in een community van bezielde ondernemers die er allemaal voor kiezen om hun financiën 100% te ownen om hun missie krachtig neer te zetten.

Quanta costa? Je neemt als co-creator deel aan een serieus verlaagd tarief: je betaalt slechts 197 euro excl btw. De uiteindelijke prijs voor dit traject zal een héél stuk hoger liggen. Dit is dus een eenmalige kans.

Tijdsinvestering als co-creator? Het enige wat ik van jou als co-creator vraag is met een objectieve blik kijken naar hoe het op dit moment gesteld is met je money business: waar loop je tegenaan, welke vragen heb je, waar verlang je naar enz. Dit vraagt ongeveer 1u van je tijd. Je kan deze oefening doen op een moment dat past voor jou ergens tussen 8 november en 17 november. Op basis van jullie antwoorden ga ik in creatiemodus.

Er is geen geheime formule of één verdienmodel dat voor iedereen werkt. Je gaat enkel moeiteloos resultaat behalen als je verdienmodel volledig is afgestemd op je zone of genius.

Ervaringen van klanten

Money Business is een gloednieuw traject. Maar ben je benieuwd hoe klanten de bestaande Soulworx trajecten ervaren?

Er is nog zoveel meer mogelijk voor jou en je bedrijf dan je op dit moment denkt. Ik laat je heel graag die mogelijkheden zien.

 

Ik ben Aurélie, bezielster van Soulworx. 

 

Ik ben gebeten door het ondernemersvirus. Mijn hart gaat sneller kloppen van ondernemen en vooral van "New Way" ondernemen. Hoe mooi is het dat je in je business puur jezelf kan zijn en daarmee grootse impact kan maken? Hoe leuk is het dat je vanuit ontspanning veel meer resultaat kan bereiken dan wanneer je doorploetert? 

Om dat te kunnen realiseren heb je wel een business en financieel model nodig dat ondernemen vanuit moeiteloosheid ondersteunt. Veel bezielde ondernemers gaan het thema geld uit de weg. Het is mijn missie om bezielde ondernemers mee te nemen in de Money Business van hun bedrijf. Want als jij als bezielde ondernemer honderd procent verantwoordelijkheid opneemt voor de financiën in je bedrijf en je de passende inkomstenstromen creëert, komt er ruimte om je missie krachtig te realiseren. 

 

Ik geloof dat de wereld dat net nodig heeft: meer bezielde ondernemers die voluit gaan in het neerzetten van hun prachtige missies.  

Ik kijk ernaar uit om mijn vuur en passie rond het ondernemen met jou te delen.

Je kan enkel vanuit je natuurlijke flow ondernemen als je bedrijf daar ook voor ontworpen is met het juiste business model.

Yes! I'm in!

Via onderstaande knop koop je je co-creator ticket voor money business. Hiermee krijg je toegang tot het co-creatie gedeelte dat start op 8 november én het definitieve traject dat midden december zal starten.

© 2019 Soulworx

Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring & disclaimer

Algemene voorwaarden