Voor bezielde ondernemers

die hun business genius

willen ontdekken.

SoulworxLogo_zwarttransparant.png

Gratis online masterclass voor bezielde ondernemers die ongeziene resultaten willen bereiken met hun marketing.

Er zit bezieling in je werk. Je hebt een missie. Maar er zit zoveel meer in jou en je bedrijf dan er nu uitkomt.

Je weet dat wat je te bieden hebt super waardevol is. Maar je krijgt het niet altijd goed vertaald naar de buitenwereld waardoor die stroom aan klanten niet op gang komt en je je waarde niet terug ziet in de cijfers van je bedrijf.

 

Je verlangt ernaar om te kunnen werken met de allerleukste klanten die met veel plezier je waarde betalen zonder dat je voortdurend moet bezig zijn met je marketing en vooral zonder gebruik te maken van pusherige, manipulatieve trucjes.

Je wil een marketingstrategie die het verlengde is van jouw unieke energie en die vol bezieling zit zodat je moeiteloos de juiste klanten aantrekt.

Is that you? Mis deze masterclass dan zeker niet. We gaan samen aan de slag zodat jij helder krijgt wat je te doen hebt om ongeziene resultaten te bereiken met je marketing op een bezielde manier. 

Essentiële elementen voor een bezielde marketingstrategie.

 

Wil je deze masterclass bekijken? Je ontvangt de replay link binnen 2 minuten in je mailbox. Zo kan je meteen aan de slag!

If not you, who?

If not now, when? 

 

Emma Watson

 

Ik ben Aurélie, bezielster van Soulworx.

Ik ben gebeten door het ondernemersvirus.  Mijn hart gaat sneller kloppen van ondernemen, en vooral dat "New Way" ondernemen. Want hoe mooi is het dat je in je business puur jezelf kan zijn en daarmee de grootste impact kan maken?

In alles wat ik doe kan je mijn unieke mix terugvinden: business & soul. Wanneer je beide gaat combineren gebeuren er magische dingen. 

Ik krijg regelmatig de vraag: 

Hoe komt het dat je zo veel klanten aantrekt?

Waarom gaat dat ondernemen zo moeiteloos bij jou?

Hoe kan het dat jij als ondernemer zoveel vrijheid ervaart?

Wat is je geheim? 

Ik heb geen geheim. Ik heb heel veel geëxperimenteerd en daardoor heb ik een aantal essentiële fundamenten ontdekt waardoor je een bedrijf kan uitbouwen waarin je helemaal jezelf kan zijn, van daaruit de grootste waarde kan bieden voor de meest ideale klanten zodat je bedrijf én winst én voldoening oplevert.

Ik kijk ernaar uit om mijn vuur en passie rond het ondernemen met jou te delen.

© 2020 Soulworx

Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring & disclaimer

Algemene voorwaarden