Exclusief membership 

voor business & soul klanten

Hello member.

Als Soulworx member krijg je toegang tot de allernieuwste Business & Soul masterclasses, courses, inzichten & inspiratie van Soulworx.

Je krijgt meteen toegang tot de laatste nieuwe Business & Soul Academy met telkens een uitgebreide opgenomen masterclass per module met de nieuwste inzichten, inspiratie & cases. Daarnaast vind je er nu al 4 Q&A masterclasses, 12 audio opnames rond Business & Soul thema's en 12 afstemoefeningen om te connecten met die diepere lagen in jezelf. En deze worden regelmatig verder aangevuld. 

Maandelijks kan je deelnemen aan een live Q&A masterclass samen met de deelnemers die het huidige B&S traject volgen. 

Mijn intentie is om jou als Soulworx Member te voeden met de allerbeste B&S inzichten zodat je grote stappen kan zetten met je bedrijf zowel op Soul als op Business vlak. Je kan rechtstreeks intappen op alle nieuwe creaties die ik in de wereld breng (en er zijn heel wat waardevolle creaties in aantocht :-)).

You don't have to compete when you know who you are.

 

Bernadette Jiwa

Quanta Costa? 

Je kan nu instappen voor 25 euro excl btw per maand. Het membership start op 1 november 2019.

 

Let op: Dit is het early adopters tarief dat geldig is tem 31 oktober 2019. Het leuke als early adopter is dat je zolang je member blijft slechts 25 euro betaalt ook al gaat het tarief nadien naar 47 euro per maand. 

Ben ik hieraan gebonden? 

Nee, je bent zo vrij als een vogel. Levert het membership jou niet voldoende meer op? Dan kan je eender wanneer je membership opzeggen door een mailtje te sturen naar admin@soulworx.be. Je toegang blijft behouden tot het einde van de maand en dan sluiten we je membership af.

© 2019 Soulworx

Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring & disclaimer

Algemene voorwaarden