Exclusief membership 

voor business & soul klanten

Hello member.

Als Soulworx member krijg je 24/7 toegang tot het allerbeste van wat ik te bieden heb.

Je krijgt meteen toegang tot de laatste nieuwe Business & Soul Academy met telkens een uitgebreide opgenomen masterclass per module met de nieuwste inzichten, inspiratie & cases.

 

Daarnaast vind je er nu al Q&A masterclasses, audio opnames rond Business & Soul thema's en afstemoefeningen om te connecten met die diepere lagen in jezelf. En deze worden regelmatig verder aangevuld. 

Je krijgt meteen toegang tot nieuwe trajecten die ik creëer. Ik blijf je ook graag voeden met inzichten via de chunks of inspiration video's waar je meteen mee aan de slag kan. 

Je krijgt toegang tot het Membersaccount op Instagram waar je kan connecten met de allerleukste bezielde ondernemers en waar ik ervoor zorg dat 'aan je bedrijf werken' top of mind blijft.

Elk kwartaal kan je deelnemen aan een live masterclass samen met de andere members.

Mijn intentie is om jou als Soulworx Member te voeden met de allerbeste B&S inzichten zodat je grote stappen kan zetten met je bedrijf zowel op Soul als op Business vlak. Je kan rechtstreeks intappen op alle nieuwe creaties die ik in de wereld breng (en er zijn heel wat waardevolle creaties in aantocht :-)).

You don't have to compete when you know who you are.

 

Bernadette Jiwa

Quanta Costa? 

Je kan nu instappen voor 37 euro excl btw per maand.

Let op: Dit is het founding member tarief dat geldig is tem 18 mei. Vanaf 19 mei zal de prijs een heel stuk omhoog gaan naar 57 euro excl btw.

Als founding member behoud je het speciaal founding member tarief van 37 euro per maand ook wanneer het tarief omhoog gaat.

Wanneer starten we?

De deuren van het membership zijn open dus je bent heel welkom. 

Ben ik hieraan gebonden? 

Nee, je bent zo vrij als een vogel. Levert het membership jou niet voldoende meer op? Dan kan je eender wanneer je membership opzeggen door een mailtje te sturen naar admin@soulworx.be. We sluiten je membership af en je hoeft uiteraard niet meer verder te betalen.

© 2020 Soulworx

Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring & disclaimer

Algemene voorwaarden