AuréIie- Soulworx-157.jpg

Er is een misleidende illusie ontstaan in ondernemersland die veel ondernemers in een hamsterwiel houdt.

Altijd maar op zoek naar meer volgers, meer likes, meer klanten, meer omzet. Voorbij hollend aan zichzelf. Gevoed door alles wat voorbij komt op social media. 


Je moet duizend en één dingen doen om ooit succesvol te worden. Geheime formules en productiviteitshacks vliegen je om de oren om nog meer gedaan te krijgen op een dag. Want je doet nog niet genoeg. 

Hiermee ga je voorbij aan wat er echt nodig is om jou en je bedrijf te laten thriven.

Het antwoord is niet meer maar minder. 

Er is helemaal niet zoveel nodig om het echt te laten stromen in je bedrijf als je bereid bent om de productiviteitsillusie los te laten en je open te stellen om te ondernemen vanuit eenvoud, puurheid & ruimte. 
 

Let's invite simplicity
into your life & business.

In dit traject laat ik je stap voor stap zien hoe je eenvoud en ruimte creëert in je leven en je bedrijf.

Je ziet helder wat er echt nodig is om jou en je bedrijf te laten thriven en wat er geschrapt kan worden. Hiermee creëer je een level van eenvoud en ruimte waar je nu misschien nog niet van durft te dromen

Ik begeleid je diepgaand om heel mooie resultaten te behalen zonder jezelf uit te putten doordat je de kracht van flow leert inzetten.

Je agenda en je todolijst overweldigen je niet meer. In de plaats  komt er ruimte voor het vervullen van je diepste verlangens.

AuréIie- Soulworx-376.jpg

 Ondernemen vanuit 
eenvoud, puurheid & ruimte 

Het antwoord is niet meer 
maar minder.

inhoud

1

Ratrace unplugged

Je ziet glashelder welke misleidende illusies je in dat ondernemershamsterwiel houden en hoe je daar op een natuurlijke en duurzame manier uitstapt.

2

Your New Way

Je diepere verlangens worden helder, voelbaar en komen aan de basis te liggen van je agenda en van de keuzes die je maakt zodat het pad dat je bewandelt je echte, diepe vervulling geeft. Je voelt niet meer de drang om mee te hollen en jezelf te vergelijken. Je hebt een heldere focus. Je weet exact waar je naartoe werkt.

3

The shift

Er zijn dieperliggende patronen die je in je huidige situatie houden (of dat nu drukte, uitstelgedrag of overwerken is). Ik laat je ervaren hoe je die dieperliggende patronen shift zodat je jezelf op een duurzame manier bevrijdt van patronen die je tegenhouden om je echte verlangens te vervullen.

4

Soulful Simplicity

Ik laat je zien wat de essentie is in je bedrijf, waar de ruis zit en hoe je die verwijdert. Je ziet helder wat er echt nodig is om jou en je bedrijf te laten thriven en wat er geschrapt kan worden. Hiermee creëer je een level van eenvoud en ruimte waar je nu misschien nog niet van durft te dromen. 

5

The Flow principles

Door de principes van flow toe te passen zet je resultaten neer waar geen enkele productiviteitstool jou kan bieden. Je zal versteld staan van wat je gerealiseerd krijgt vanuit ontspanning en genot.

6

Happy automations

We leven in een tijd waarin het nog nooit zo gemakkelijk geweest is om saaie, repetitieve, 

tijdverslindende taken te automatiseren. In deze module laat ik je m'n favoriete automatisaties zien die me wekelijks tientallen uren besparen zodat ik me kan focussen op wat er echt toe doet. 

Je creëert een level van eenvoud waar je nu misschien nog niet van durft te dromen.

 

wie is aurélie?

 

 

 

Hello there. Ik ben Aurélie, bezielster van Soulworx. Ik doe niets liever dan bezielde ondernemers zoals jij diepgaand begeleiden zodat je echt gaat thriven.

 

Ik hou ervan om je mee te nemen in een wereld van eenvoud & puurheid zodat jij alle ruimte hebt om je bezieling te laten stromen en te focussen op wat er echt toe doet.

Het is mijn missie om je te laten zien dat je jezelf niet hoeft uit te putten en te forceren om de mooiste resultaten te bereiken. Ik doe dit jaar zelf een omzet van 1 miljoen euro en ik ervaar voluit eenvoud en ruimte. Mijn agenda is het grootste deel van de tijd volledig leeg zodat ik me kan focussen op wat ik het allerliefste doe: het diepgaand begeleiden van bezielde ondernemers.

Alle Soulworx trajecten zijn gebaseerd op mijn:

⇢ jarenlange ervaring als ondernemer met ondertussen twee bedrijven.

⇢ ervaring in het begeleiden van meer dan duizend bezielde ondernemers via de Soulworx trajecten. 

⇢ kennis die ik heb opgedaan in mijn studie psychologie en de verschillende coachopleidingen die ik gevolgd heb.

⇢ kennis als Master in Management en Master Toegepaste Economische Wetenschappen

Wat ik je vertel is dus goed onderbouwd en daar kan jij voluit op intappen zodat je je je bedrijf in lijn kan brengen met waar jij naar verlangt.

Ik kijk ernaar uit om mijn vuur en passie rond het ondernemen met jou te delen.

DSC_0651 2.jpg

If not you, who?

If not now, when?

Emma Watson

deelnemers aan het woord

Meer dan drieduizend bezielde ondernemers zeiden in de afgelopen jaren voluit JA op een Soulworx traject.

Ze vertellen hier hoe ze de begeleiding ervaren hebben.

Schermafbeelding 2020-04-05 om 12.11.44.
Schermafbeelding 2020-04-03 om 09.08.40.
IMG_B6B201A0DA02-1.jpeg
IMG_1313.jpg

praktisch

 

» Je ontvangt 1 jaar lang toegang tot het traject dat bestaat uit video's, masterclasses, transformerende audio's en diepgaande oefeningen. Je kan alles bekijken en beluisteren waar en wanneer je wil

» Er zijn geen deadlines. Je doet alles op je eigen natuurlijke ritme

 

Wanneer starten we?

» Je krijgt meteen toegang. 

Wat is de prijs van dit traject?

De investering voor dit traject bedraagt normaal gezien 397 euro excl btw. 

Omdat het een nieuw traject is, werk ik graag met testers. Als tester kan je nu deelnemen voor slechts

97 euro excl btw. Wanneer je het traject volledig doorlopen hebt, vraag ik je feedback over hoe je het traject ervaren hebt en welke resultaten je behaald hebt. Deze feedback is super waardevol voor me. Daarom krijgen een beperkt aantal testers deze bijzondere prijs.

AuréIie- Soulworx-67.jpg
AuréIie- Soulworx-67.jpg

a's to your q's

Hoe lang heb ik toegang tot het traject?


Je hebt één jaar lang toegang tot dit traject. Het bestaat uit video's, masterclasses, transformerende audio's en diepgaande oefeningen. Je kan alles bekijken en beluisteren waar en wanneer je wil en hoe vaak je wil.
Zijn er vaste momenten die ik moet vrijhouden?


Je hoeft geen momenten vrij te houden. Je volgt alles op je eigen tempo op een moment dat voor jou past.
Is het traject volledig online of zijn er ook live samenkomsten?


Het traject is volledig online te volgen. Je hoeft er echter zeker niet voor achter je bureau te zitten. Zo kan je de audio's bijvoorbeeld downloaden en ernaar luisteren terwijl je door de natuur wandelt. Als je mobiel internet hebt, kan je ook de video's bekijken van op een plek die helemaal klopt voor jou.
Ga ik wel resultaat halen uit dit traject?


Ik heb de eer gehad om al meer dan 1.000 bezielde ondernemers te mogen begeleiden in Soulworx trajecten. Vanuit die ervaring ontwikkel ik trajecten die echt een grote impact hebben op je leven en je bedrijf. De Soulworx trajecten zijn mijn levenswerk. Ik steek er al mijn liefde en energie in.
Word ik 1 op 1 begeleid in dit traject?


Er zitten geen individuele sessies bij dit traject.
Kan ik bij jou terecht voor individuele begeleiding?


Invididuele begeleiding zit niet in m'n aanbod.
Ik heb een tijd geleden het Business & Soul traject gevolgd. Is dit dan nog interessant voor mij?


Je bent van harte welkom. Je gaat een aantal zaken herkennen van het Business & Soul traject maar ondertussen ben ik zelf ook weer verder gegroeid en dat heb ik met veel liefde in dit traject samengebracht.
Ik volg op dit moment het B&S tribe traject of het Business & Soul traject. Is dit dan interessant voor mij?


Nee je mag je voluit focussen op het Business & Soul traject. Alles wat aan bod komt in dit traject, ontvang je ook in het Business & Soul traject.
Ik ben nog niet gestart als ondernemer maar ben dat wel van plan. Is het traject dan waardevol voor mij?


Ja, zeker en vast. Je hoeft nog niet gestart te zijn als ondernemer. Het is het mooiste cadeau dat je jezelf als startende ondernemer kan geven: je bedrijf meteen van bij de start vanuit eenvoud en ruimte designen.

inschrijven

Ik kijk er zo hard naar uit om je te mogen verwelkomen in dit heerlijke traject.