BUSINESS

WITH SOUL

 

Integrale Business Coaching

De kracht van Soulworx zit in de totaalaanpak voor jou en je bedrijf.  We duiken diep. We werken op verschillende vlakken: business, financiën, daadkracht gaan hand in hand met purpose, soul en verbinding.

Door je bedrijf op deze integrale manier te benaderen creëer je een echte doorbraak met een duurzaam effect.

 

Business&Soul

 

De essentie van Soulworx is de kracht van de combinatie van Business én Soul. In elk Soulworx traject starten we vanuit je Soul: je drive, je passie, je vuur, datgene waarvoor je ’s morgens uit bed springt. Dat is een ongelooflijke krachtbron. 

Daarrond bouwen we een stevig business en financieel model zodat je je missie voluit in de wereld kan realiseren in de vorm van een winstgevend en duurzaam bedrijf waar jij ongelooflijk veel voldoening uit haalt. 

 

Fundamenten

 

Ik geloof dat het uitbouwen van je eigen Business & Soul bedrijf tijd én inspanning vraagt. Quick fixes, geheime formules, Get Rich Quick ideeën en standaard blueprints kan ik je niet bieden; wel bied ik uitgebreide begeleiding bij het uitbouwen van de fundamenten van je bedrijf op een manier die helemaal bij jou past. 

Ik kijk met een essentialisme bril naar bedrijven. Waar zit de essentie en waar zit de ruis? Het lijkt wel of je duizendeneen dingen dient te doen om ooit succesvol te worden als ondernemer. Wel, dat is de beste strategie om nooit resultaat te behalen. Na een Soulworx traject focus je enkel nog op de essentie zodat je echt impact kan maken.

 

Moeiteloos

 

Ik geloof in moeiteloos ondernemen. Dit betekent voor mij een bedrijf uitbouwen dat helemaal past bij wie je bent en waar je voor staat. Een bedrijf waarin je je soul inzet als onuitputtelijke krachtbron. Een bedrijf dat opgebouwd is rond je “Zone of Genius” zodat jij die dingen kan doen waarmee je moeiteloos mega resultaten bereikt.

Moeiteloos ondernemen betekent niet dat je niets hoeft te doen. Integendeel, moeiteloos ondernemen kan juist heel intens zijn. Je eigen bedrijf uitbouwen vanuit je Soul gaat over vrijheid, bestaansrecht, over eigenwaarde ... Deze thema’s kunnen veel teweegbrengen. Door de processen die daarbij horen voluit aan te gaan kan je enorme sprongen maken als ondernemer.

What makes you come alive?

Go do that.

"What the world needs is people who have come alive.”

 

Howard Thurman

Aanbod voor ondernemers

SOULWORX TRAJECTEN

Wil je graag ondernemen in The New Way en voelt Soulworx voor jou als de ideale partner om dit te realiseren? 

Dan ben je heel welkom in één van de twee Soulworx trajecten. 

 

Voor wie?

 

Soulworx is enkel voor jou als je

>> gelooft in de kracht van de combinatie tussen Business & Soul.

>> groots durft dromen, voluit wil gaan en je niet meer klein wil houden.

>> gelooft in moeiteloos ondernemen vanuit je zone of genius en dat ook wil inzetten in je bedrijf.

>> bereid bent om je angsten en blokkades te transformeren.

>> gelooft in een nieuwe manier van business doen waarbij verbinding, vertrouwen en echtheid centraal staan. 

Van drukte naar vrijheid?

Doe nu gratis mee met de intensive.

© 2019 Soulworx

Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring & disclaimer

Algemene voorwaarden