Wat is jouw Money Mindset?


De verwachtingen en overtuigingen die je hebt over geld hebben een heel grote impact op je bedrijf. Ik heb in mijn eigen bedrijf veel geëxperimenteerd met mijn Money Mindset.

Mijn belangrijkste overtuiging als het over geld ging was:

"Als je geld wil verdienen, dan moet je daar heel hard voor werken."

Dat is wat ik in élke cel van mijn lichaam geloofde en zo had ik het ook altijd gedaan. Tot mijn lichaam daar een stokje voor stak met een auto-immuunziekte (een te snel werkende schildklier) waardoor kei hard werken geen optie meer was.

Dat signaal van mijn lichaam was op dat moment zeker geen cadeau maar het heeft me wel aangezet om bepaalde overtuigingen en patronen in vraag te gaan stellen. En dat heeft me dan weer wel heel veel opgeleverd, o.a. een bedrijf waarin ik elke dag kan doen waar ik blij van word.

Ik ben die overtuiging van dat harde werken in vraag gaan stellen en beetje bij beetje gaan transformeren totdat ik begon te zien en te ervaren dat hoe meer je doet wat voor jou moeiteloos gaat, wat bij jou past en waar je blij van wordt, hoe beter alles gaat stromen, ook het financiële. En vanuit dat inzicht is Soulworx geboren.

"Ik heb kunnen ervaren dat het transformeren van diepgewortelde overtuigingen je leven en je bedrijf compleet kunnen veranderen."

Ik ben benieuwd. Welke overtuigingen over geld heb jij? En op welke manier hebben deze overtuigingen een effect op jouw bedrijf?


Wil je graag meer Soulworx inspiratie ontvangen?

Geen blabla, enkel waardevolle tips & inzichten waar je onmiddellijk mee aan de slag kan bij het uitbouwen van je Business & Soul bedrijf.

Lees ook: