Moeiteloos ondernemen


Ik geloof in moeiteloos ondernemen. Dit betekent voor mij een bedrijf uitbouwen dat heel dicht bij jezelf ligt en dat helemaal past bij wie je bent en waar je voor staat. Een bedrijf waarin je je soul en je missie inzet als onuitputtelijke krachtbron. Een bedrijf dat opgebouwd is rond je “Zone of Genius” zodat jij die dingen kan doen die voor jou moeiteloos gaan. Die dingen waarmee je mega-resultaten kan neerzetten voor je klanten. Een bedrijf ook waarin je jezelf de vrijheid gunt om in je eigen flow te ondernemen. En, tenslotte, een bedrijf waarin je “Wholeness” inzet als kracht: geen maskers, geen professioneel alter ego maar jij. Puur en jezelf.

Moeiteloos ondernemen betekent niet dat je niets hoeft te doen noch dat het geld gewoon binnenstroomt of dat je geen enkele inspanning hoeft te leveren. Integendeel, moeiteloos ondernemen kan juist heel intens zijn. Je eigen bedrijf uitbouwen vanuit je Soul gaat over vrijheid, bestaansrecht, over jezelf laten zien zoals je bent, over eigenwaarde ... Deze thema’s kunnen veel teweegbrengen. Door de processen die daarbij horen voluit aan te gaan kan je enorme sprongen maken als ondernemer. Door jezelf als persoon te ontwikkelen, ontwikkelt je bedrijf met je mee.