Kei hard je best doen


Kei hard je best doen. Dat is hoe we het hebben geleerd. Dat is wat we onszelf hebben verteld.

Als ik heel hard mijn best doe, word ik succesvol. Als in heel hard mijn best doe, geraak ik verder in het leven. Alleen als ik heel hard mijn best doe, bereik ik resultaat. Alleen als ik heel hard mijn best doe, word ik gezien, word ik gewaardeerd.

Stel je eens voor dat die verhalen die je jezelf hebt verteld niet waar zijn.

Wat als je niet meer je best doet?

Wat zou er dan gebeuren?

Hoe zou je leven eruit zien, als jij stopt met je best te doen?

En niet het eerste antwoord waarbij je denkt dat dan alles in elkaar stort. Want dat antwoord hoort bij die verhalen die je jezelf hebt verteld. Ga daar even aan voorbij en stel je eens voor:

Wat zou er gebeuren als jij vanaf nu gaat leven en werken vanuit datgene wat er al van nature aanwezig is. Die dingen waar jij moeiteloos de beste resultaten mee bereikt. Zonder dat je daar je best voor moet doen.

Wat als je de krampachtige, geforceerde, ik moet mijn best doen energie inruilt voor zachte, creatieve, moeiteloze, natuurlijke energie?

Wat wordt er dan mogelijk?

Ik neem je er heel graag mee naartoe in deze gratis videoreeks zodat je dit gaat ervaren in je eigen leven en bedrijf.