Voor jou is het gemakkelijk


"Voor jou is het gemakkelijk. Alles wat jij doet wordt meteen een succes."

De laatste tijd waren er een paar mensen die dit tegen me hebben gezegd. En eerlijk gezegd word ik er een beetje kwaad van.

Want nee. Echt niet. Maar dan ook écht niet. Laat ik die illusie snel doorprikken. Want zo werkt het niet.

En als jij als ondernemer vanuit die 'voor hen is het gemakkelijk' blik naar 'succesvolle' ondernemers kijkt, zou ik je aanraden om daar onmiddellijk mee te stoppen.

Want daarmee hou je jezelf zo klein. De vraag is niet of je tegen een muur gaat lopen. Want die muren kom je tegen als ondernemer. De vraag is hoe je ermee omgaat. De vraag is wat je doet wanneer het niet meteen gaat zoals je had gehoopt. Ben je bereid om te doen wat er dan nodig is?

Daarin maak je het verschil.

Er zijn in de afgelopen jaren zoveel dingen geweest die ik zalig vond en waar ik ongelooflijk dankbaar voor ben: lanceringen waar ik zelf van achteroverviel, mogen werken met de allerleukste klanten, mogen samenwerken met het beste soulworx team, het meeste van mijn tijd mogen doen wat ik het allerliefste doe.

Maar er zijn ook heel veel dingen niet gegaan zoals ik ze had gewild, ik ben regelmatig op mijn bek gegaan, ik heb veel geëxperimenteerd, er is veel mislukt, ik heb ook lanceringen gedaan met heel weinig resultaat.

In het tweede inzicht van de game changers reeks vertel ik meer over zo'n lancering die helemaal niet ging zoals ik had gehoopt en hoe ik daarmee ben omgegaan.

#soulworx #businesswithsoul #fuckups #areyouwillingtodowhatittakes

Wil je graag meer Soulworx inspiratie ontvangen?

Geen blabla, enkel waardevolle tips & inzichten waar je onmiddellijk mee aan de slag kan bij het uitbouwen van je Business & Soul bedrijf.

Lees ook: