Ik heb een schop onder mijn kont nodig


Ik heb een schop onder mijn kont nodig. Kan jij mij die geven?

Nee.

Ik ben niet die persoon die je een schop onder je kont gaat geven. Als je dat als ondernemer telkens opnieuw nodig hebt, dan loopt er iets niet helemaal goed.

Als je telkens iets of iemand buiten jou nodig hebt om je in gang te krijgen, dan wordt het zwaar. En dat moedig ik liever nier aan.

Wat doe ik dan wel? Ik leer je o.a.

» hoe je die innerlijke bron aanspreekt. Je vuur zal zo groot worden dat je niet anders meer kan dan je missie in de wereld te zetten. Je zal je afvragen waarom je ooit die schop dacht nodig te hebben.

» hoe je omgaat met je angsten en blokkades zodat je eindelijk kan gaan doen wat je te doen hebt en je jezelf niet meer kleinhoudt.

» wat je allemaal kan schrappen in je bedrijf zodat je gaat ervaren wat het effect is van eenvoud in je business. Want misschien is dat ding waarvoor jij een schop nodig denkt te hebben helemaal niet wat jij nu te doen hebt. We houden enkel de essentie over en al de rest gooien we overboord. Veel ondernemers houden te veel ballen in de lucht, hebben te complexe strategieën en systemen waardoor ze weinig resultaat bereiken of er heel hard voor moeten werken. Bye bye moeiteloosheid.

Die schop onder je kont is zelden wat je echt nodig hebt. Dus die geef ik heel bewust niet. Dat is een quick fix en dat is niet zo mijn ding. Om echte, duurzame stappen te zetten heb je iets anders nodig dan die schop. En dat is waar ik je graag in begeleid. Het geeft mij zoveel meer voldoening en jou zoveel meer resultaat.