___TCG2821.jpg


Veel ondernemers focussen niet op de juiste dingen waardoor ondernemen zwaar en complex wordt. De groei van je bedrijf gaat dan traag.

 

Je bedrijf winstgevend maken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn of lang te duren.

In deze live workshop

 

→ laat ik je exact zien waar je als ondernemer op moet focussen om je bedrijf snel up & running en winstgevend te krijgen.

→ geef ik je een helder stappenplan mee waar je telkens naar kan teruggrijpen wanneer je even de weg kwijt bent.

→ laat ik je zien hoe je je tribe enorm kan laten groeien en hoe je meer klanten aantrekt. 

→ leer ik je meer over verdienmodellen en continue inkomstenstromen zodat je bedrijf meteen een stevige financiële basis heeft.

→ weet je exact hoe je de groei van je bedrijf kan versnellen
 


 

Live workshop

UP & RUNNING SMOOTHLY

 

nu volledig gratis

 

"Haar zachte en krachtige stijl, gecombineerd met haar ongelooflijke expertise, maken van Aurélie de gedroomde mentor."

Leila Kandil

bezielster Verhalenboetiek

___TCG3029.jpg

Het is geen passief webinar. We gaan echt samen aan de slag. Je gaat heel helder zien welke concrete stappen er nodig zijn om je bedrijf winstgevend te maken.

        Twee mogelijke momenten

        donderdag 21 april van 14u tot 16u

        of

        zondag 24 april van 20u tot 22u   

Let op: er komt geen replay.

Je kan de workshop enkel live volgen

 

nu volledig gratis

Je komt het niet vaak tegen, mensen die je leven veranderen. Aurélie van Soulworx is zo iemand! Ongelooflijk hoe soul en business tot de essentie gaan.

Jesse Vos
Bezielster van Hecht

Wow, wat een no nonsens taal en aanpak. Helder, direct toe te passen in de praktijk, inspirerend, geen zweverig gedoe maar down to earth. Hier houd ik van.

Alice Kelder

Aurélie heeft een gave om complexe concepten helder te maken, en om je te inspireren om de stappen te zetten die nodig zijn om je bedrijf te laten groeien op een manier die volledig bij jou past.

Siobhan Dolezal

Hello there.

 

Ik ben Aurélie, bezielster van Soulworx. Toen ik 7 jaar geleden ging voor full-time ondernemerschap, kreeg ik heel wat goedbedoeld advies op m’n bord. Of ik niet wat harder moest worden want ondernemen is een strijd. Pushen, roepen, vechten, forceren en altijd maar blijven doorgaan.

 

Ik heb niets van dat alles gedaan. En ben daar nog elke dag dankbaar voor. Lekker koppig creëerde ik mijn eigen pad. Met ruimte, puurheid en eenvoud. Intussen mocht ik als ondernemerscoach al meer dan 4.000 zalige soulpreneurs begeleiden naar de zotste resultaten. In 2021 draaide Soulworx ook een omzet van 7 cijfers. Zonder forceren, volledig vanuit flow.

__TCG3632.jpg

If not you, who?

If not now, when?

Emma Watson

  • Facebook - Black Circle