"Let's invite slowness & simplicity into our days."

VAN DRUKTE NAAR VRIJHEID INTENSIVE

Druk.
Je hebt het heel erg druk.

Je rent achter de feiten aan. De stapel to do’s wordt alsmaar groter. Je wordt onophoudelijk onderbroken door notificaties. Je hebt allerlei verplichtingen. Er wordt vanalles van je verwacht. Je hebt geen tijd meer om gewoon niets te doen of om even weg te dromen. Je staat op en gaat slapen met je gsm en de daarbijhorende stroom van informatie overload. Je staat altijd “aan”.

Je snakt naar vrijheid, ruimte, rust. 

Je hebt al heel wat tools uitgeprobeerd. Time management technieken zijn jou niet vreemd maar echt werken doen ze toch niet. Goede voornemens rond meer rust en ruimte en digitale detox zijn jou ook niet vreemd, maar ze worden genadeloos opgeslokt door de drukte. 

Tijd voor echte, diepgaande verandering.

CONFESSIONS OF A BUSY-HOLIC

Ik en drukte kennen elkaar al lang. Het was mijn standaard antwoord. Blijven doorgaan. Alle ballen die naar me werden gegooid in de lucht proberen te houden. Nog even dit afwerken. Multitasken alsof het niets is. Altijd "aan" staan. Mezelf in bochten wringen om te voldoen aan de vele verwachtingen van anderen.  

 

Maar je betaalt er een hoge prijs voor.

Je lichaam is hier niet voor gemaakt en zal dat laten merken. Je geniet niet meer van het moment want je bent altijd wel met iets bezig. Je haalt geen voldoening en zingeving uit "drukte", en het houdt je weg van dingen in je leven die echt belangrijk zijn en die je wel zingeving en voldoening geven.

Ik was er klaar mee. Met die drukte. En ik ben voor mezelf gaan onderzoeken wat er wel en niet werkt om meer ruimte en vrijheid te creëren in mijn leven. Heel vaak wordt er gefocust op gedrag en time management technieken. Je probeert ze uit maar na een paar dagen ben je ze al weer vergeten. Of ze werken wel waardoor je efficiënter gaat werken en nog meer op je bord neemt.

 

De reden waarom we druk zijn, gaat veel dieper. Als het zo simpel was als gewoon je gedrag aanpassen zouden we niet met z'n allen in de drukte blijven zitten. Want eigenlijk weten we allemaal wel wat we zouden moeten doen om meer vrijheid en ruimte te ervaren in ons leven. En toch blijven velen van ons kiezen voor drukte.

De psycholoog in mij werd wakker en ik heb mezelf als proefpersoon aangeduid. Ik heb hier het laatste jaar veel mee geëxperimenteerd en heb eruit gefilterd wat voor mij echt werkt.

Dat heb ik allemaal samengebracht in de "Van drukte naar vrijheid intensive". Het is geen theorie, maar echt een proces dat je aangaat. Het zijn geen quick fixes. Het is best intens. Je komt jezelf tegen tijdens dit proces. Maar het is zo de moeite waard.

 

Ben je ook klaar met de drukte?

Wil je dit op een diepgaande manier aanpakken?

En heb je zin om hier samen in te duiken?    

"I choose to live & work from a nurtured place."

HOE ZIET EEN LEVEN

ZONDER DRUKTE ERUIT?

Drukte is zo normaal geworden dat we bijna zouden vergeten dat het ook anders kan. 

Meer ruimte voor de dingen die er echt toe doen, de dingen die je nu mist doordat je aan het hollen bent. 

Meer impact doordat je je met de essentiële zaken bezig houdt.

Meer rust in je hoofd.

 Meer vrijheid.

 Meer voldoening.

 Een duidelijk focus.

Meer flow doordat je 100% aanwezig bent.

Actie vanuit inspiratie in plaats vanuit moeten.

Meer moeiteloosheid omdat je leeft vanuit inspiratie in plaats van forceren.

CONCREET

vier weken 

We gaan vier weken samen op pad om dit proces voluit aan te gaan. Na deze vier weken heb je inzicht in waarom je drukte ervaart en hoe je dit op een duurzame manier verandert. Na deze vier weken blijf je toegang behouden tot de besloten facebookgroep zodat je elkaar verder kan blijven ondersteunen in dit proces. Je hoeft dit niet alleen te doen.

intens & diepgaand 

Ik geef je niet zomaar wat theorie, methoden of quick fixes mee. We duiken er echt samen volledig in. Zonder dit proces voluit aan te gaan, kan je geen diepgaande verandering creëren. 

ondersteuning op verschillende vlakken

Je krijgt elke week werkbladen en een video in je mailbox die je op weg helpen en ondersteunen in dit proces. Maar dat is zeker niet alles. Ik geef elke week een live Q&A zodat je met al je vragen en de dingen waar je tegenaanloopt bij me terecht kan. Je krijgt ook toegang tot een besloten facebookgroep zodat je ook ervaringen kan uitwisselen met andere deelnemers. Ook daar kan je delen wat er in je leeft en je vragen stellen waar ik graag op antwoord.

al mijn tools

Je krijgt ALLE tools die voor mij life changing zijn geweest en waardoor ik nu meer vrijheid, focus en rust ervaar. En tijdens de life Q&A's mag je me de oren van het lijf vragen. :-)

QUANTA COSTA?

197 euro excl btw

mogelijkheid om met KMO Portefeuille te betalen waardoor je slechts 118,20 euro (excl btw) betaalt.

SCHRIJF JE HIER IN

 

Vragen?

© 2015-2021 Soulworx

Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring & disclaimer

Algemene voorwaarden