DSC_0651 2.jpg

Hét Business & Soul traject voor bezielde ondernemers.

 

We gaan samen op pad. Jij en ik. En een inspirerende groep bezielde ondernemers. 

Via een diepgaand traject en tweewekelijkse live sessies begeleid ik je naar een bedrijf dat Business & Soulwise voluit stroomt. 

Ik neem je mee naar The New Way van ondernemen. Een methode waarbij je vanuit je natuurlijke bezieling een grootse impact maakt en de mooiste resultaten bereikt. 

Ontspanning, genot, plezier en flow worden de basis van je bedrijf. Je hoeft jezelf niet te forceren en uit te putten om iets te bereiken. Integendeel, je wordt zoveel aantrekkelijker als je onderneemt vanuit je natuur. 

Soulwise creëren we een heerlijke stroom. Ik laat je zien hoe je jezelf bevrijdt van belemmerende patronen zodat je volle potentieel tot uiting komt. Je leert intunen op je natuurlijke wijsheid, op je eigen ritme, op een diep vertrouwen.

We zetten stevige business fundamenten neer: je aanbod, je marketingstrategie, je verdienmodel. We designen ze totdat het geheel volledig klopt en afgestemd is op je natuur. Zo behaal je de resultaten waar je naar verlangt op een manier die op je lijf geschreven is.

Voel jij een volle JA op deze manier van ondernemen? Dan doe ik niets liever dan jou meenemen op dit pad. 

AuréIie- Soulworx-67.jpg

begeleiding

academie 

In de academie vind je per module uitgebreide en diepgaande masterclasses waarin ik je stap voor stap begeleid om de module voor je eigen bedrijf uit te werken.

Het uitwerken doe je in het bijhorende werkboek zodat je het overzicht bewaart. Dit krijg je thuis met de post opgestuurd.

Live sessies

In de tweewekelijks live online groepssessies geef ik je telkens nog een verdieping, bespreken we cases en beantwoord ik business & soul vragen. 

Doordat er regelmatig live sessies zijn blijft je commitment en betrokkenheid hoog en ga je ook echt aan de slag met de inzichten die je opdoet.

mastermind

Je komt terecht in een tribe van bezielde ondernemers die elkaar voluit ondersteunen en inspireren. 

We hebben een besloten facebookgroep samen en voor wie dat wil worden er ook mastermindgroepjes gefaciliteerd.

check up

We bepalen vooraf heel duidelijk de resultaten die je wil behalen en dit wordt gedurende het hele traject zorgvuldig opgevolgd.

 

Op regelmatige basis doen we een check up scan van je bedrijf zodat je heel helder krijgt waar je staat en welke stappen er nodig zijn om de gewenste resultaten te behalen. 

_TCG7590.jpg

deelnemers

Dit is de dertiende editie van het Business & Soul traject. Meer dan 550 bezielde ondernemers zeiden voluit JA op het Business & Soul traject in de voorbije jaren. Ze vertellen hier hoe ze de begeleiding ervaren hebben. 

Schermafbeelding 2020-04-03 om 09.08.40.

Aurélie beantwoordde met een eindeloos enthousiasme al onze vragen en dacht mee met ons en ons bedrijf.

Vicky Buyle
voedingsdeskundige 

Het B&S traject is een life-changer geweest voor me. Tot voor deze cursus durfde ik er niet van dromen dat ik als "niet in de box passende creatieveling" ook een eigen zaak kon starten, volledig vanuit mijn missie en flow. Dat heeft Aurélie even mooi weerlegd. En hoe! 

Britt De Jonghe
Bezielster van Thuja 

Haar zachte en krachtige stijl, gecombineerd met haar ongelooflijke expertise, maken van haar de gedroomde mentor.

Tot voor dit traject dacht ik dat ik tussen bezieling en een goed draaiende business moest kiezen. Dankzij Aurélie weet ik voor altijd dat dat niet waar is.

Leila Kandil
Bezielster verhalenboetiek 

modules

6

money mindset

» Na deze module zie je heel helder hoe en waar jij je eigen geldstroom aan het tegenhouden bent, welke impact dit heeft op je bedrijf en hoe je dit kan shiften zodat het op financieel vlak voluit stroomt. 

7

money making

» Na deze module heb jij een ijzersterk financieel plan gekoppeld aan je bedrijf zodat je vanuit vrijheid kan ondernemen in plaats van slaaf te zijn van je eigen bedrijf. 

» Je weet alles over verdienmodellen en inkomstenstromen en kan  ze strategisch inzetten in je bedrijf.

8

marketing & sales

» Na deze module slaag je erin om je eigen marketing en sales puur en zuiver te houden in een wereld waarin vooral geschreeuwd wordt.

»Je weet hoe je mensen raakt, inspireert en aantrekt i.p.v. ze te pushen, te overtuigen en te manipuleren.

» Je hebt een steengoed, eenvoudig, bezield marketing en salesplan met een duidelijke focus waarmee je ook effectief resultaat behaalt.

9

finetunen

» Na deze module weet je alles over conversies en aan welke knoppen je moet draaien om de resultaten van je marketing- en salesinspanningen te optimaliseren

» Ik leer je welke cijfers belangrijk zijn, waar je ze vindt, hoe je ze interpreteert en wat er nodig is om ze te verbeteren. 

10

focus & planning

» In deze module brengen we eenvoud in je bedrijf en zorgen we ervoor dat de ruis geschrapt wordt zodat je focust op waar je echt impact mee maakt. 

» Je hebt een glashelder plan in handen waarmee je je verlangens stap voor stap realiseert. 

1

OPEN UP

» Na deze module zie je heel helder dat er zoveel meer mogelijk is dan je vooraf dacht en weet je hoe je je grootse dromen en verlangens ook effectief realiseert.

» Je voelt de kracht om je volle potentieel in te zetten en je niet meer klein te houden.

2

je unieke why

» Na deze module is je unieke why glashelder en weet je ook wat er nodig is om die te laten doorstralen in alles wat je doet.

» Je gaat ervaren hoe je jouw impact en aantrekkingskracht 

vergroot wanneer je je why inzet als krachtbron in je bedrijf. 

3

je tribe

» Na deze module ken jij je tribe door en door en weet je wat er nodig is om onweerstaanbaar te zijn voor hen.

» Je neemt je eigen plek in. Puur. Krachtig. Je stijgt boven de ruis uit.

» Je gaat ervaren hoe het is om een diepgaande connectie te maken met je eigen tribe. 

4

de diepere lagen

» Na deze module heb je één van de belangrijkste kwaliteiten van een ondernemer ontwikkeld: het leren omgaan met je eigen saboteurs.

» Je leert jezelf bevrijden van belemmerende patronen zoals forceren, uitstellen, kleinhouden...

 

» Je leert je ontvangstcapaciteit vergroten en intunen op je natuurlijke krachtbron. De basis van een heerlijk stromend bedrijf. 

5

je aanbod

» Na deze module heb jij een helder aanbod gecreëerd dat volledig in lijn ligt met je Zone of Genius zodat je het moeiteloos en in je eigen flow kan brengen.

» Ik leer je hoe je dat aanbod ook onweerstaanbaar maakt voor je tribe.

Het Business & Soul traject is alles wat het zegt en meer. Je krijgt ongelooflijk veel informatie om mee aan de slag te gaan zowel om grondige, bezielde fundamenten van je bedrijf bloot te leggen als om dat bedrijf ook in de wereld te zetten op een manier die niet schreeuwerig of commercieel aanvoelt.

Lies Mahy
Yoga Teacher

Het uitgebreide Business stuk leerde me o.a. heel concreet hoe ik op mijn fundamenten een zaak kan bouwen die rendeert. Eentje waarvan de cijfers kloppen, met verschillende inkomstenstromen.

Steffie De Baerdemaeker
Nascholing & vorming

Er zijn heel wat bellen beginnen rinkelen tijdens het traject alsook heb ik enorme inzichten opgedaan.

 

De fundamenten van mijn bedrijf staan daardoor steviger dan ooit and therefore I am ready to reach for the stars.

Astrid Niels

bezielster Happy Thinking

Hello there. Ik ben Aurélie, bezielster van Soulworx. Ik doe niets liever dan bezielde ondernemers begeleiden om stevige business fundamenten te creëren voor hun bedrijf.

 

Ik hou ervan om je mee te nemen in een wereld van eenvoudige, bezielde marketingstrategieën en geniale verdienmodellen. 

Als je business fundamenten er stevig staan krijgen je natuurlijke flow en je bezieling alle ruimte om ten volle tot uiting te komen. En wat daaruit voortkomt is goud. Voor jou. Voor je tribe. Voor je bedrijf. 

Het Business & Soul traject is gebaseerd op mijn 

⇢ jarenlange ervaring als ondernemer met ondertussen twee bedrijven.

⇢ ervaring in het begeleiden van meer dan duizend bezielde ondernemers via de Soulworx trajecten. 

⇢ kennis die ik heb opgedaan in mijn studie psychologie en de verschillende coachopleidingen die ik gevolgd heb.

⇢ kennis als Master in Management en Master Toegepaste Economische Wetenschappen

Wat ik je vertel is dus goed onderbouwd en daar kan jij gedurende 6 maanden voluit op intappen zodat je je je bedrijf in lijn kan brengen met waar jij naar verlangt.

Ik kijk ernaar uit om mijn vuur en passie rond het ondernemen met jou te delen.

AuréIie- Soulworx-376.jpg

wie is aurélie?

Ik hou ervan om je mee te nemen in een wereld van eenvoudige, bezielde marketingstrategieën en geniale verdienmodellen.

praktisch

Wat krijg je?

» Toegang tot de Soulworx Academy met o.a. 20 uitgebreide online masterclasses van telkens +/- 1u die je volgt waar en wanneer je wil op je eigen tempo.

» Tweewekelijkse live online masterclasses waar we de modules nog verder verdiepen. Ik bespreek cases en beantwoord business & soul vragen.

» Extra verdiepende video's en audio's op basis van waar deelnemers behoefte aan hebben. 

» Uitgebreid werkboek van 300 blz om alles uit te werken voor je eigen bedrijf (krijg je per post opgestuurd).

» Besloten facebookgroep waar je kan connecten met de andere deelnemers.

» Mastermindgroepjes voor wie dat wenst (wordt gefaciliteerd).

» 10-tallen verdiepende afstemoefeningen (soulfood).

Wanneer starten we?

 

» De vorige groep ging van start op donderdag 28 oktober 2021. Een nieuwe groep zal ten vroegste in het voorjaar van 2022 van start gaan. Schrijf je zeker in op de wachtlijst, en ik hou je als eerste op de hoogte!

Wat is de prijs van het traject?

De investering voor het traject bedraagt 2.500 euro excl btw. 

Het is mogelijk om in 12 maandtermijnen van 225 euro excl btw te betalen of 6 maandtermijnen van 433 euro excl btw.

 

Vlaamse ondernemers kunnen gebruik maken van KMO Portefeuille* waardoor je zelf 1.750 euro excl btw betaalt. Wanneer je gebruik maakt van de KMO Portefeuille is het niet mogelijk om in maandtermijnen te betalen. Je krijgt alle info om de KMO Portefeuille aanvraag te doen na je inschrijving. 

* Soulworx BV is erkend dienstverlener voor de KMO Portefeuille voor opleiding (DV. O237400)

 

Kan iedereen deelnemen?

» Ik heb 100% commitment nodig van jou. Dat betekent dat je het traject voluit aangaat zodat je er ook echt alles uithaalt. Of je die 100% commitment voelt, kan je alleen zelf voelen. Wees daar eerlijk in. Schrijf je enkel in als je een volle JA voelt.

Hoe zit het met de timing? 

» In het Business & Soul traject word je gedurende 6 maanden intensief begeleid. Na deze 6 maanden behoud je nog eens 3 jaar toegang tot al het materiaal.

If not you, who? 

If not now, when?

a's to your q's

Ik voel een volle JA maar ik vind het super spannend om de investering te maken.

Wat als ik geen online inkomstenstroom kan of wil opzetten?

Ga ik wel resultaat halen uit dit traject?

Ik ben een ervaren ondernemer, ga ik dan wel genoeg resultaat halen uit het Business & Soul traject?

Ik ben startende ondernemer. Ik weet nog niet goed wat ik precies ga doen. Is het Business & Soul traject dan geschikt? Komt het niet te vroeg?


Is het Business & Soul traject iets voor mij?

Kan ik vragen stellen tijdens het traject?

Is het traject volledig online? Word ik aan mijn lot overgelaten?

Word ik 1 op 1 begeleid in dit traject?

Kan ik bij jou terecht voor individuele begeleiding?


Invididuele begeleiding zit niet in m'n aanbod omdat al m'n liefde, energie en aandacht gaat naar het begeleiden van de deelnemers in het Business & Soul traject.
Komen er technische zaken aan bod?

Focust het Business & Soul traject vooral op Soul of op Business?

Wat is het verschil tussen het Business & Soul traject en het Ondernemen vanuit je natuur traject?


De inhoud en werking van het traject

Ik voel een volle JA maar ik vind het super spannend om de investering te maken.

Wat als ik geen online inkomstenstroom kan of wil opzetten?

Ga ik wel resultaat halen uit dit traject?

Ik ben een ervaren ondernemer, ga ik dan wel genoeg resultaat halen uit het Business & Soul traject?

Ik ben startende ondernemer. Ik weet nog niet goed wat ik precies ga doen. Is het Business & Soul traject dan geschikt? Komt het niet te vroeg?


De timing

inschrijven

Het is nu niet mogelijk om je in te schrijven voor het Business & Soul Traject. 

Heel binnenkort gaan de deuren opnieuw open. Wil je zeker op de hoogte blijven?
Zet je dan nu op de VIP lijst.

Het is nu niet mogelijk om je in te schrijven voor het Business & Soul traject.

Schrijf je hier in voor de wachtlijst & ik hou je op de hoogte wanneer we starten met de volgende groep.

Liefs,

Aurélie

 
  • Facebook - Black Circle